Πώς βάζω htaccess;

Προκειμένου να αυξήσουμε το επίπεδο της ασφάλειας στα forum που φιλοξενούμε, αποφασίσαμε να κάνουμε υποχρεωτικό το htaccess για όλα τα forum εκτός από αυτά που είναι ρητώς δημόσια. Τα ανοιχτά forum θα φιλοξενούνται σε ξεχωριστό σύστημα, με πιο ελαστική πολιτική ασφαλείας.

Το htaccess είναι ένα επιπλέον επίπεδο αυθεντικοποίησης, με κοινό username και password για όλες και όλους τους χρήστες του εκάστοτε forum. Το htaccess login θα προηγείται του login του κάθε χρήστη στο forum. Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα εδώ: https://htaccess.espiv.net/ Αυτό σημαίνει προφανώς, ότι όποια/όποιος δε γνωρίζει το htaccess δε θα βλέπει καν το forum.

Για να ορίσουμε ένα htaccess login για το forum σας, επισκεφθείτε το https://kalapassedw.espiv.net/ και ακολουθήστε τα βήματα 1-3. Μας στέλνετε, μέσω της φόρμας προβλημάτων ( https://espiv.net/bug_report), το αποτέλεσμα της διαδικασίας που θα φαίνεται πάνω από το μπλε κουμπί.

Αν θέλετε htaccess και στο admin κομμάτι κάποιας σελίδας (όχι φόρουμ) που έχετε στο espiv.net, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία και μας στέλνετε τα αποτελέσματα αναφέροντας μας και τη σελίδα μαζί το link του admin κομματιού που θέλετε να προφυλάξετε.