Συναυλία & πάρτυ 4 χρόνια κινηματικός server espiv.net

Συναυλία & πάρτυ 4 χρόνια κινηματικός server espiv.net

συναυλία 4 χρόνια espiv.net
H Cybrigade, γιορτάζοντας τα 4 χρόνια λειτουργίας της, διοργανώνει συναυλία οικονομικής ενίσχυσης στις 23 του Ιούνη, στον λόφο του Στρέφη. Παράλληλα θα υπάρχουν τραπεζάκια με κείμενα είτε δικά μας, είτε εγχειρημάτων που φιλοξενούμε.

Ο διαδικτυακός χώρος, και γενικότερα ο ψηφιακός, βασίζεται στις αρχές της ελευθερίας και της αυτονομίας. Η κολεκτίβα cybrigade, διαχειριστική ομάδα του server espiv.net, από το 2008 προσπαθεί να αντιπαρατεθεί με την καταστολή, τον έλεγχο και την υποβολή της κυρίαρχης άποψης στον κόσμο του διαδικτύου και όχι μόνο.

Βασικές θέσεις μας είναι η αυτονομία, η αμοιβαία ενίσχυση και η διάχυση της γνώσης. Προσπαθούμε για μια κοινωνία χωρίς θεσπισμένες ιεραρχίες, καταπίεση, φόβο. Είμαστε απέναντι σε όλους αυτούς που προωθούν τον ρατσισμό κάθε μορφής, την αστική επιβολή και ιδεολογία. Στηρίζουμε και προωθούμε την άμεση δημοκρατία, τον αυτοπροσδιορισμό, την αυτοδιαχείριση του κοινωνικού πλούτου, την τοπική αυτονομία, την επανοικιοποίηση της φύσης, την ελευθερία της έκφρασης.

Στα 4 χρόνια λειτουργίας ο κινηματικός server espiv παρέχει υποδομές σε όλους και όλες που στέκονται απέναντι στην κοινωνική υποταγή και προωθούν την κοινωνική αυτοδιεύθυνση.

Αυτή τη στιγμή το εγχείρημα υποστηρίζει άτομα και ομάδες από την ευρώπη και την αμερική. Ζητούμε την αλληλεγγύη προκειμένου να μπορέσουμε να διευρύνουμε την παροχή υποδομών σε ακόμη περισσότερους που επιθυμούν να οργανωθούν και να αντιπαρατεθούν στο κράτος, τους αστούς, τις μικροαστικές ψευδαισθήσεις και τον κυρίαρχο λόγο.

Συνέλευση για τα πρακτικά Δευτέρα 18/6 στις 6:00 στο κτ. Γκίνη.

20:00 συναυλία :: Αχαϊρευτοι | Υπόνοια | Indico | Kiil the Cat | So Uzd, ακολουθεί πάρτυ