Η σημασία του backup email για espiv email accounts

Στη φόρμα αιτήσεων ζητάμε έναν ενεργό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφού είναι για εμάς ο μόνος τρόπος που διαθέτουμε, από την στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί μια υπηρεσία, να επαληθεύσουμε ότι το συγκεκριμένο account ανήκει σε συγκεκριμένο/η χρήστη/ρια. Για παράδειγμα, αν κάποια στιγμή χρειαστεί αρχικοποίηση (reset) password ή παρουσιαστεί κάποιο άλλο πρόβλημα,χρησιμοποιούμε το αρχικό email επικοινωνίας. Οπότε είναι σημαντικό αυτό το email να είναι προσωπικό, δηλαδή να ανήκει στον/ην ίδιο/α χρήστη/ρια (ακόμα και αν αυτό βρίσκεται σε εμπορικό πάροχο πχ hotmail, gmail, yahoo).

Όπως καταλαβαίνετε σε περίπτωση που χάσετε την πρόσβαση σε αυτό το backup email δεν θα μπορέσετε να επανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Γι’ αυτό το λόγο σκεφτείτε το καλά πριν ζητήσετε από κάποιο άλλο άτομο ή συλλογικότητα να κάνει αίτηση για σας ή χρησιμοποιήσετε το email του/της για email επικοινωνίας. Οι παρέες αλλάζουν και οι προτεραιότητες/συλλογικότητες το ίδιο όμως, αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξει το backup email!

‘Ενα άλλο προβληματικό σημείο είναι ότι δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε απευθείας με το ίδιο το άτομο σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με το λογαριασμό του.

Επιπρόσθετα, σε περίπτωση που κάποιο κακόβουλο άτομο αποκτήσει πρόσβαση στο backup email θα έχει την δυνατότητα να ζητήσει αρχικοποίηση password του espiv email ή άλλης υπηρεσίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ομάδα του espiv δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει…