Αλλαγή διαχειριστικού για τις λίστες ταχυδρομείου

Η υποδομή που φιλοξενεί τις λίστες ταχυδρομείου ανανεώθηκε. Παρόλο που οι αποστολές email δεν επηρεάστηκαν απ’ την αναβάθμιση, το διαχειριστικό περιβάλλον άλλαξε τελείως.

Στην παλαιότερη υποδομή οι διαχειριστριες/ες μια λίστας είχαν έναν κωδικό με τον οποίο μπορούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο διαχειριστικό περιβάλλον. Αυτό πλέον άλλαξε. Κάθε χρήστρια/ης έχει το δικό της/ου λογαριασμό με ξεχωριστό κωδικό. Κάνοντας login στο lists.espiv.net θα μπορεί να διαχειρίζεται όλες τις λίστες στις οποίες έχει σχετικά δικαιώματα (πχ. να εγκρίνει μηνύματα, να εγγράφει καινούρια μέλη, κλπ.).

Το πρώτο βήμα για να αποκτήσει κάποια/ος πρόσβαση είναι να ορίσει ένα καινούριο password στη σχετική σελίδα ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα αποσταλεί στο email της/του.

Στη συνέχεια απλά κάνοντας login στο διαχειριστικό περιβάλλον μπορούν να γίνουν όλες οι ενέργειες διαχείρισης μιας λίστας.

Για προσθήκη ή διαγραφή διευθύνσεων σε μια λίστα, μπορείτε να το κάνετε έχοντας κάνει πρώτα login, και έχετε βρει τη σχετική λίστα. Εκεί υπάρχει το μενού Mass Operations και 2 links για εγγραφή ή διαγραφή. βάζετε ένα email ανα σειρά και πατάτε το κουμπί Subscribe (ή Unsubscribe) Users στο τέλος της φόρμας.