Επικοινωνία με espiv.net

Στη κεντρική σελίδα (https://espiv.net ) και στο μενού “Διαδραστικότητα”, θα βρείτε όλους τους συνδέσμους για επικοινωνία με την ομάδα του espiv.net. Αναλυτικά :

  • για καταχώρησεις προβλημάτων που αντιμετωπίζετε με τις υπηρεσίες του espiv, χρησιμοποιείτε τον αντίστοιχο σύνδεσμο.
  • για απορίες σχετικά με υπηρεσίες στέλνετε email στο support@espiv.net .
  • για να μιλήσετε online με κάποιον από την ομάδα, δοκιμάζετε το σύνδεσμο “IRC” (internet relay chat). Δεν υπάρχει κάποιος εκεί 24/7, αλλά αν βρείτε κάποιον δοκιμάστε να ρωτήσετε ότι θέλετε.
  • στο status θα δείτε μια σελίδα με τη κατάσταση υπηρεσιών του espiv, αλλά και των υπόλοιπων σερβερ του δικτύου e-podomes.
  • στην επικοινωνία θα βρείτε μια φόρμα για να μας στέλνετε απορίες και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με θέματα εκτός υπηρεσιών και αιτήσεων.

αιτήσεις για υπηρεσίες του espiv, στέλνονται μέσω της φόρμας αιτήσεων στο σύνδεσμο https://espiv.net/form ή από το μενού “Φιλοξενία” της σελίδας, επιλέγοντας “Αίτηση Φιλοξενίας”.

επίσης μπορείτε να δείτε στο φόρουμ των e-ποδομων για θέματα σχετικά με τις υπηρεσίες, οδηγίες και να γραφτειτε αν ενδιαφέρεστε για επικοινωνία μέσα από εκεί κοκ. το φόρουμ αυτό είναι δημόσιο/ανοιχτό και υπάρχει ο σύνδεσμος “Forum” στο https://espiv.net , για πρόσβαση.