Ενημέρωση για τις εξελίξεις στον espiv και κάλεσμα σε συνέλευση αλληλεγγύης

Την Πέμπτη 4 Ιούνη κάποιες δεκάδες κόσμου συγκεντρωθήκαμε έξω από την πρυτανεία του Παντείου, κρεμάσαμε πανό και συζητήσαμε για την επαναλειτουργία του server του espiv.

Η σύγκλητος τελικά έλαβε χώρα την Παρασκευή 5 Ιούνη και πριν από αυτή καταφέραμε να βρούμε και να επικοινωνήσουμε το σκεπτικό μας με την πρύτανη του Παντείου. Αυτό που τονίσαμε είναι ότι οποιαδήποτε απόφαση της συγκλήτου συνιστά πολιτική απόφαση για όλα τα εγχειρήματα που φιλοξενούνται στη πλατφόρμα του espiv. Η σύγκλητος τελικά αποφάσισε να …μην αποφασίσει αλλά να ορίσει επιτροπή που θα ζητήσει διευκρινίσεις από την διαχειριστική ομάδα, δείγμα παρελκυστικής πολιτικής που μόνο καθυστερεί την επαναλειτουργία του server.

Μετά και τις παραπάνω εξελίξεις και με βάση τις τοποθετήσεις του κόσμου που πλαισίωσε τη συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη 04/06, καλούμε σε νέα συνέλευση την Τρίτη 09/06 στις 19:00, στο γυάλινο κτίριο της Παντείου.

Σκοπός είναι η ανταλλαγή πολιτικών σκεπτικών και συζήτηση προτάσεων για δράσεις αλληλεγγύης ώστε να επαναλειτουργήσει ο server του espiv στην Πάντειο.

Καλούμε τις συντρόφισσες και τους σύντροφους που βρίσκονται εκτός Αθήνας, να στηρίξουν με κινήσεις αλληλεγγύης την προσεχή εβδομάδα.

ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

η διαχειριστική ομάδα του espiv.net